Producatori parchet dublu stratifica | Producatori parchet triplustratificat

Producatori Parchet

Calitatea produselor noastre se datoreaza in mare masura traditiei fiecarui producator de parchet selectat, tehnologiei folosite, materialelor si solutiilor alese pentru obtinerea produselor finale. Oferta noastra include doar produse de calitate superioara si premium, realizate de firme de parchet, cu traditie, din Europa si America de Nord.

Importam, distribuim si comercializam o paleta foarte diversificata de tipuri de parchet, in masura sa raspunda cat mai bine nevoilor si exigentelor clientilor actuali. In magazinul nostru online sunt disponibile numeroase modele de parchet de lemn masiv, parchet dublu si triplu stratificat, parchet Chevron, Herringbone, Versailles, pardoseli laminate si de vinil.

Principalii producatori si furnizori de parchet cu care lucram sunt: Boen din Norvegia, cu o activitate de peste 370 de ani, Coswick din Canada, prezent si cu brandul Bonard, Chapel Parkett din Olanda, I Vassalletti din Italia si Parador din Germania. Avem asadar in colectia noastra doar produse de producator de parchet de top, ce creeaza, inoveaza si dispun de cele mai bune si performante tehnologii pentru realizarea unor produse la cele mai inalte standarde actuale.

Compania noastra, Adfin Consulting, activeaza in domeniu si este prezenta pe piata de profil cu o experienta de peste 20 de ani. In tot acest timp am cautat si am reusit sa oferim colaboratorilor, clientilor si beneficiarilor cele mai avatajoase conditii comerciale.

Parchetul nostru este special ales si selectat pentru a se incadra cu succes in cele mai variate stiluri de design si amenajari interioare. Oferim produse realizate conform celor mai stricte si pretentioase tehnici traditionale, dar si produse noi si moderne care sa poata fi integrate cu succes in proiecte actuale originiale si cu personalitate.

Colaboratorii nostri sunt producatori de parchet recunoscuti si foarte apreciati pe plan international. La capitolul pardoseli clasice lucram cu produse, accesorii si materii prime de esente tari si nobile, capabile sa asigure o estetica superioara si o durablitate de zeci de ani.

De ce sa alegi produse de la un producator de parchet cu traditie?

In cazul in care vrei sa optezi pentru un design interior deosebit si de calitate superioara, cel mai bine este sa apelezi la produsele unui producator de parchet stejar cu traditie, dintr-un magazin de specialitate. Aici vei gasi atat tehnica, cat si experienta necesara pentru a face alegeri potrivite, care sa dea oricarei amenajari valoare si autenticitate.

Produsele din game de top si de la firme cu reputatie internationala sunt intotdeauna o garantie a calitatii. Expertii si consilierii nostri va pot oferi toate informatiile si detaliile necesare pentru a realiza proiecte reusite, fie ele in stil clasic, modern, de incalzire prin pardoseala sau care imbina elemente traditionale cu ultimele tendinte in materie de design si amenajari interioare.

Oferta noastra este diversificata, cu produse din cele mai variate esente lemnoase, ce pot fi folosite cu succes pentru a decora orice tip de spatiu, fie el casa personala, birou, centru comercial, sediu de firma, pensiune, hotel, restaurant etc.

Orice tip clasic sau modern de parchet v-ati dori, in oferta noastra gasiti mai multe optiuni, din care sa puteti alege pe cea care corespunde cel mai bine gusturilor, preferintelor si bugetului disponibil.

×