Politici site -

Politici site

Livrare
Livrarea este gratuita in Bucuresti , pentru cantitati mai mari de 50 mp. La nivel national, livram prin intermediul companiilor de transport specializate. Toate livrarile se fac pana in fata cladirii iar descarcarea produselor revine in sarcina clientului. Livrarea produselor se va face numai dupa achitarea integrala a valorii acestora.
Termenul de livrare depinde de natura produselor comandate, disponibilitatea producatorului si va fi comunicat dupa acceptarea ofertei financiare.

Retur
Deoarece toate produsele comercializate de catre Adfin Consulting SRL sunt produse pe baza de comanda, detaliile referitoare la retur vor fi discutate in momentul acceptarii ofertei financiare.
Daca clientul anuleaza comanda in termenul de productie comunicat de catre producator, inainte de producerea acesteia, va putea cere returnarea sumei platite, din care se scade penalitatea impusa de catre producator. Returnarea sumei se va face in 15 zile de la momentul acceptarii in scris de catre parti a valorii de rambursat.
Daca clientul anuleaza comanda dupa producerea acesteia sau cand marfa se afla in procedura de livrarea, raspunderea este in totalitate a acestuia, iar returul devine o procedura de negociere intre parti.

Garantie
Produsele comercializate de catre SC ADFIN Consulting SRL beneficiaza de garantie in conformitate cu legislatia in vigoare, Legea 449/2003 si O.G. 174/2008 si in conditiile si termenele impuse de catre producatori. In perioada garantiei, clientul se poate adresa vanzatorului si semnala problemele aparute in exploatarea produselor. Daca acestea au fost utilizate conform cu destinatia lor si in conditiile recomandati de catre producator/vanzator, produsele se pot inlocui in termenele si conditiile producatorului sau se poate inainte o oferta pentru solutionarea amiabila a situatiei create.

×