Usi interior

Showing 1–12 of 20 results

Usile de interior sunt un element de design care contribuie decisiv la cresterea calitatii si valorii unei amenajari interioare. La ora actuala exista numeroase tehnologii si solutii de materiale si produse, astfel incat orice proprietar sau client sa poata alege varianta care se potriveste cat mai bine designului specific si preferintelor personale.

Printre cele mai populare produse din aceasta categoria avem usile de lemn, usile de sticla interior si usile glisante de interior. Modalitatea de executie, aspectul specific, textura materialului si tehnica de finisare permit obtinerea de bunuri cu o estetica distincta si remarcabila, ce va ajuta sa realizati amenajari de exceptie, moderne si durabile.

 

Oferta magazinului nostru include:

  • Usi Lemn Interior

Acest gen de produse sunt cele mai potrivite pentru a obtine un design clasic sau modern, ce va rezista in timp, fara a-si altera deloc farmecul specific. Lemnul este cel mai estetic si rezistent material pentru acest gen de produs, ce poate fi redecorat si reconditionat de mai multe ori.

  • Usi Sticla Interior

Ideale pentru a marca intrarea in livng sau pentru a separa zona de living de cea de dinning, acest gen de produse trebuie mereu sa fie avute in vedere daca doriti o amenajare de calitate superioara, ce poate fi personalizata conform celor mai rafinate gusturi.

  • Usi Glisante Interior

Un alt produs ce poate fi integrat cu succes intr-un design elegant si somptuos sunt acest tip de usi. Ele pot fi utilizate atat pentru a decora un spatiu modern, cat si pentru unul ce imbina elemente de clasic si nou.

De ce sa alegeti usile de interior de la Parchet cu Personalitate?

Fiind mereu interesati sa punem la dispozitia clientilor produse clasice si moderne, realizate cu cele mai noi tehnologii, oferta noastra include orice tip de usi aveti nevoie pentru a va bucura de amenajari interioare la cel mai inalt nivel de eleganta, confort si eficienta energetica.

Toate produsele ce pot fi cumparate din magazinul nostru respecta standarde ridicate, pentru categoria carora le apartin. Comercializam usi vopsite, laminate sau furniruite. In functie de destinatie si de spatiul in care vor fi amplasate ele pot fi culisante la fata peretelui sau in caseta, pivotante, batante, “folding door” pentru spatii mici, usi Filomuro Secret, ce pot fi camuflate in perete etc.

Un produs special, caruia îi acordam o atentie speciala este reprezentat de usile de sticla, disponibile intr-o varietate mare de modele, cu toc de aluminiu cu design variat, foaie de sticla simpla sau cu intarsii metalice. Sticla este securizata sau laminata si poate fi furnizata in mai multe variante de nuante.

Toate usile pe care le puteti cumpara de la noi pot fi personalizate pentru a se integra cat mai bine in designul dorit si pentru a corespunde nevoilor, exigentelor si gusturilor clientilor actuali. Oferim doar produse speciale, premium, realizate din materiale de calitate, cu accesorii si finisaje originale, cu esterica si rezistenta crescuta, ce asigura o izolare termica si fonica excelente.

Daca aveti nevoie de informatii si detalii suplimentare despre usi de interior de lemn, sticla sau culisante de calitate superioara, nu ezitati sa ne contactati.