Pardoseala Laminata

Showing 1–12 of 60 results

Pardoseala laminata este o alternativa estetica si foarte rezistenta la un parchet ce are ca destinatie un spatiu cu trafic intens sau care este expus la mai multa umiditate. Tehnologia specifica folosita pentru realizarea structurii si pentru finisajul exterior ii confera o serie de caracteristici si avantaje care o fac alegerea perfecta pentru multe amenajari interioare supuse mai intens uzurii fizice sau mecanice.

Parchetul laminat este un produs extrem de versatil si durabil, fiind alcatuit dintr-un strat suport solid de HDF sau fibre lemnoase de inalta densitate, care este acoperit cu un imprimeu de inalta rezolutie ce poate fi personalizat cu tipul si varianta de lemn dorita si finisat cu un strat superior laminat, ce asigura si garanteaza mai multa rezistenta si o durata de viata mult mai mare.

 

De ce sa alegeti parchet laminat?

Podelele laminate reprezinta un produs actual si modern, disponibil in numeroase variante si personalizari, capabil sa raspunda excelent nevoilor si confortului necesar amenajarii unui spatiu de birou, comerciale sau de locuit. Printre caracteristicile specifice si avantajele oferite mentionam: o varietate mare de modele si nuante, rezistenta buna la trafic intens, impact, presiune si radiatii solare,usor de montat si intretinut, practica, confortabila si sustenabila. Pardoseala laminata ofera si o izolatie termica si fonica foarte buna.
Daca vreti sa faceti o alegere inteligenta, care sa va protejeze bugetul si sa va asigure un timp cat mai indelungat estetica dorita, podeaua laminata este una dintre cele mai bune solutii. Orice varianta si combinare de texturi de lemn de stejar ati dori, fie ca este vorba despre o nuanta mai deschisa, alba, aurie, gri, rosiatica sau inchisa, la acest tip de produs oferta este foarte diversificata.

Toate aceste aspecte fac din parchetul laminat una dintre cele mai interesante optiuni de podele pentru a decora un interior durabil, in stilul pe care il preferati.
Parchetul laminat este un produs cu aspect si proprietati excelente, cu un cost de achizitie foarte bun. Diversitatea de modele, variante de texturi si nuante permite decorarea oricarui tip de interior, fie el unul clasic, modern sau eclectic. Fibrele de lemn de inalta densitate si stratul superior de finisare cu care este acoperit il fac sa fie adesea confundat cu cel triplustratificat. Metoda de producere si caracteristicile particulare ii asigura o rezistenta si o durabilitate mult mai mare decât cea a unuia din esente naturale.

Unde puteti comanda podele laminate?

Pentru a putea face o selectie cat mai buna si a afla mai multe informatii despre proprietatile produselor si varietatea de modele, cel mai bine este sa apelati la un magazin specializat. Aici veti gasi atat experienta dorita, cat si priceperea necesara spre a identifica cea mai buna varianta si solutie pentru personalizarea unui anumit tip de spatiu.
In functie de necesitati, nivel de trafic, tip de lemn, nuanta preferata pentru amenajare si buget disponibil, specialistii nostri de la Adfin Consultig va pot ajuta in a face cea mai potrivita alegere. Oferta magazinului online este suficient de diversificata, generoasa si avantajoasa pentru a va pune la dispozitie tot ce aveti nevoie in achizitia si obtinerea unui proiect de pardoseala laminata cat mai reusit.