Pardoseala Vinil

Showing 1–12 of 39 results

Pardoseala de vinil reprezinta o alternativa foarte rezistenta si apreciata atat pentru amenajarea unui spatiu industrial, comercial sau cu trafic intens, cat si pentru o locuinta. Tehnologiile de fabricatie utilizate in prezent permit obtinerea unor produse de calitate superioara, ce pot fi utilizate pentru amenajarea oricarui tip de interior, chiar si a celor care impun exigente estetice mai ridicate.

 

Parchetul de vinil este un produs modern, imbunatatit constant pentru a satisface nevoile specifice unor amenajari cat mai durabile si de cea mai buna calitate. El este un material multistrat avand in compozitie o serie de elemente si solutii care au ca rol sa-i sporeasca duritatea si rezistentala la trafic intens, impact, presiune, radiati ultraviolete. Printre materialele folosite in prezent mentionam: nisip de cuart, plastifianti, polivinil. Numarul de straturi poate varia in functie de tipul de produs, mai multe straturi asigurand caracteristici tehnice mai bune. In cea mai simpla varianta, pardoseala de vinil are 4 straturi. Grosimea standard variaza intre 2,5 mm si 5 mm, existand si posibilitatea de a obtine dimensiuni de 10-12 mm.
Se poate monta lipit de sapa sau flotant, pe un strat din HDF si pluta. Datorita proprietatilor speciale obtinute, aceasta tip de produs se preteaza si pentru spatii cu umiditate mai mare.

De ce sa alegeti parchetul de vinil?

Parchetul de vinil este un produs versatil, rezistent, cu multiple posibilități de personalizare si obtinere de modele si nuante speciale. In functie de tipul de produs ales, de numarul de straturi si de modalitatea de finisare, pardoselile de vinil se remarca prin: rezistenta crescuta la zgarieturi, abraziune si socuri, durata de viata indelungata, rezistenta la radiatii solare, la umiditate ridicata, posibilitati de finisare si modelare nelimitate, stabilitate dimensionala, intretinere usoara.

Daca vreti o pardoseala care sa faca fata tuturor incercarilor si sa poata fi comandata in cele mi variante nuante si texturi, ca lemn, pluta, granit, marmura, teracota, materiale naturale, compozitii fanteziste, acesta este cea mai potrivita alegere.
In functie de varianta aleasa si de numarul de straturi, un produs poate fi mai mult sau mai putin rezistent. Daca solutia aleasa este potrivita si de calitate, pardoseala de vinil poate avea o durabilitate de cateva deceni, fara sa isi modifice proprietatile.

Daca aveti nevoie de mai multe informatii in privinta tipurilor de pardoseala de vinil si proprietatilor specifice este recomandat sa apelati la consilierea si sfaturile oferite de reprezentantii comerciali ai unui magazin de specialitate. Aici veti gasi atat o varietate mai mare de produse, cat si experienta necesara pentra a alege cea mai buna varianta de produs si cea mai buna solutie de proiect.
Magazinul nostru pune la dispozitia tuturor clientilor o gama diversificata, capabila sa raspunda foarte bine tuturor nevoilor si exigentelor clientilor actuali. Oferta comerciala include produse de calitate superioara, realizate cu tehnologii avansate si materiale cu performante crescute.
Expertii nostri in achizitia, vanzarea si proiectarea de pardoseli de vinil va pun la dispozitie tot ce aveti nevoie pentru beneficia de amenajari interioare cu personalitate si de calitate superioara, de care sa va bucurati o perioada cat mai indelungata de timp.