Parchet Triplustratificat

Showing 1–12 of 50 results

Una dintre cele mai estetice si rezistente solutii de amenajare a unei incaperi este parchetul triplu stratificat. Tehnologiile disponibile in prezent au permis obtinerea unui produs cu aspect identic cu cel de lemn masiv, foarte solid și mult mai stabil dimensional. Acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru care acest tip de pardoseala reprezinta la ora actuala una dintre cele mai importante optiuni pentru toti cei care doresc să se bucure de interioare elegante, mult mai durabile.

In compozitia parchetului triplu stratificat intra un strat de furnir de lemn masiv de calitate superioara, ce poate avea grosimea cuprinsa intre 2,5-4 mm, un strat de lemn de pin, molid, brad sau un placaj multistrat de mesteacan si un strat de contrabalans din lemn. In functie de substratul ales produsul poate fi mai solid si poate avea o durata de viata mai mare.

La ora actuala oferta include o mare diversitate de pardoseli din lemn stratificate, cu strat superior din lemn de esente autohtone, exotice sau nobile, intr-o mare varietate de culori si nuante, cu finisaj natur, uleiat, lacuit, mat, lucios, periat etc.

Sistemele de imbinare disponibile permit o montare mult mai usor de realizat, ceea ce face ca rezultatele dorite sa poata fi obtinute intr-un timp mult mai scurt si cu efort mult mai mic. Acest gen de produs poate fi montat in orice tip de incapere, fiind rezistent la variatii de caldura si umiditate. Este potrivit si pentru sistemele de incalzire prin pardoseala.
Pardoselile triplu stratificate se intretin la fel ca si cele din lemn masiv, apeland la solutii speciale pentru produse din lemn, cu indicatii pentru tipul de finisare ales. In functie de grosimea stratului superior produsul poate fi raschetat si reconditionat de mai multe ori.

Daca doriti sa va bucurati de o amenajare care sa imbine cat mai bine estetica speciala oferita de o esenta naturala de lemn masiv si avantajele oferite de ultimele tehnologii din domeniul producerii pardoselilor, atunci alegeti parchetul in 3 straturi.
Caracteristicile produselor actuale sunt mult mai bine studiate si mult mai performante, capabile sa raspunda cat mai bine exigentelor de calitate, rezistentei si cromaticii solicitate de clientii actuali. Montajul si intretinerea sunt simplificate, asigurand un timp indelungat caracteristicile si calitatile initiale.
Parchetul triplu stratificat este un produs 100% din lemn, este stabil dimensional, rezistent la umiditate si caldura, poate fi folosit si cu un sistem de incalzire prin pardoseala, poate fi renovat pana la de 3 ori.

Cea mai potrivita alegere pentru a cumpara produse adecvate si de calitate este sa apelati la un magazin de parchet triplu stratificat. Aici veti gasi atat o gama mult mai mare de optiuni si variante de pardoseli, cat si consilierea necesara pentru a lua cele mai bune decizii.
In magazinul nostru puteti primi oferte personalizate si toate informațiile de care aveti nevoie pentru a achizitiona o pardoseala de calitate superioara. Toate produsele noastre au preturi avantajoase si competitive. Apeland la experienta noastra va puteti bucura mult mai mult timp de alegerile si amenajari interioare realizate.