Parchet Parador

Showing 1–12 of 49 results

Producatorul german de parchet Parador este una dintre cele mai cunoscute si apreciate companii de profil din Europa. Produsele aflate in oferta sa sunt inovatoare, deosebite, cu aspect, culori și finisaje unice si originale. Fabrica a fost fondata in 1977, reusind in prezent sa aiba o retea extinsa la nivel mondial, cu 65 de reprezentante nationale si 4500 de dealeri.

Compania este de multa vreme un producator de top, cu experienta vasta in domeniul tehnologiei si materialelor pentru producerea pardoselilor de calitate superioara. Firma pune un accent deosebit pe realizarea de produse cu un aspect cat mai natural si pe identificarea de tehnici de producere si finisare cat mai eco-friendly. Pentru a obtine modelele atat de apreciate, producatorul colaboreaza doar cu designeri celebri.

Printre preocuparile majore ale companiei remarcam cercetarea, inovatia si reusita de a veni pe piata cu produse care raspund cat mai bine nevoilor si asteptarilor celor mai pretentiosi clienti actuali. Printre caracteristicile specifice mentionam: un parchet Parador triplu stratificat cu duritate crescuta, design unic, foarte rezistent la umiditate si radiatii solare, cu conductivitate si transfer termic ridicate.

Printre cele mai importante valori sustinute si promovate de companie avem sustenabilitatea si ecologia. Parador are ca motivatie crearea si oferirea de produse care sa faca o casa cea mai frumoasa din lume.
Brandul lucreaza permanent pentru a dezvolta o noua generatie de pardoseli, cat mai rezistente la apa, care sa garanteze siguranta, sanatatea si confortul oamenilor. In acest scop sunt testate si combinate cele mai performante materiale disponibile in prezent, un design inovator si tehnologii smart.

Produsele oferite combina maximul de functionalitate cu un design inedit, in masura sa raspunda cat mai bine nevoilor speciale ale unor amenajari cat mai speciale. Acesta este unul dintre motivele pentru care, oricare ar fi destinatia unei incaperi, fie ea una de locuire, comerciala sau industriala, producatorul ofera cele mai bune solutii si rezultate.

Daca doriti sa alegi produse de calitate premium, cu montare simpla, intretinere usoara si rezistenta sporita, merita sa luati mereu in calcul o varianta de parchet Parador. Produsele companiei sunt intotdeauna o alegere potrivita pentru toti cei care doresc pardoseli pentru cele mai frumoase amenajari interioare.