Parchet Versailles

Showing 1–12 of 29 results

O amenajare de cea mai buna calitate va fi intotdeuana una in care fiecare element de decor va fi finisat impecabil si va completa atmosfera generala cu propria sa personalitate. Acesta este unul dintre motivele pentru care, daca doriti sa aveti o pardoseala care nu mai are nevoie de nimic pentru a fi pusa in evidenta, va trebuie sa optati pentru un parchet Versailles.

 

Daca vreti sa alegeti pentru amenajarea unui interior unul de tip clasic, elegant, somptuos si pretios, care sa scoata din monotonie orice incapere, atunci parchetul mozaic Versailles este cea mai potrivita optiune pentru ceea ce v-ati propus. Acest produs va transforma cu siguranta intregul aspect al spatiului, impingand limitele designului la un alt nivel, mult superior.

Parchetul mozaic poate fi asociat cu elemente de mobilier de lemn masiv, de cea mai buna calitate care sa se ridice la standardele impuse de aceasta si sa permita modelului de pardoseala sa fie cat mai vizibil. Modelul Versailles transforma orice incapere intr-un spatiu deosebit, fiind el insusi un element decorativ cu un impact vizual foarte puternic.

Exista mai multe modele si forme pe care le puteti da unei pardosele de acest tip, in functie de pozitionarea lamelelor, de culorile si modalitatea de dispunere a lemnului pe panou. Tehnicille folosite in prezent permit realizarea unuia multistrat in care stratul nobil este sustinut de un strat suport foare stabil si rezistent. Caracteristicile prezente la produsele moderne permit o intretinere mai usoara si prelungesc considerabil durata de viata a acestuia.

De ce sa alegeti parchet Versailles?

Parchetul mozaic Versailles este cea mai potrivita alegere pentru designul unui interior de lux. In functie de preferinte, de model si de modalitatea de finisare el poate fi integrat cu succes intr-un design clasic, pretentios si somptuos, dar si intr-un design modern, care imbina mai multe stiluri.
Modelele, culorile si nuantele oferite de produsele actuale sunt mult mai simplu de montat si intretinut, oferind mai multa flexibilitate in obtinerea rezultatului dorit si sunt mult mai rezistente.
Daca doriti o varianta de cea mai buna calitate, la cele mai inalte standarde, optati pentru unul cu model Versailles.

Fiind vorba despre un produs premium, parchetul mozaic trebuie sa fie ales si comandat doar dintr-un magazin de specialitate. Principalele motive pentru care sa alegeti produsele de la noi sunt:
1. Avem experienta in domeniu de peste douazeci de ani
2. Oferta noastra include mozaic de lux, de cea mai buna calitate
3. Vindem atat produse clasice, cat si produse realizate cu tehnologii moderne
4. Oferim consultanta in achizitie si montare
5. Oferim clientilor produse originale, unice si cu personalitate
6. Oferim produse premium la preturi competitive
7. Pentru noi nu este doar o profesie, ci o pasiune.

Acest tip de parchet este cea mai potrivita varianta pentru a da maximum de valoare unei amenajari interioare!