Parchet pentru Incalzire in Pardoseli

Showing 1–12 of 101 results

Pentru a va putea bucura in cele mai bune conditii de avantajele si confortul termic oferit de un sistem de incalzire prin pardoseala, ceea ce puneti deasupa acestuia trebuie sa fie un produs cu rezistenta la caldura si cu conductivtate termica cat mai buna. Tocmai de ceea, daca v-ati decis sa optati pentru acest tip de incalzire, alegeti doar o varianta de parchet pentru incalzire in pardoseala.

Nu orice tip de pardoseala este potrivita pentru acest tip de climatizare. Pentru a obtine avantajele dorite va trebui sa aveti in vedere un produs recomandat pentru acest tip de incalzire, care sa fie realizat dintr-un material care sa aiba o grosime potrivita pentru un transfer cat mai bun de caldura. Pardoseala aleasa trebuie sa fie rezistenta la caldura si sa nu isi modifice prin expunere proprietatile si caracteristicile .

Tipurile de parchet pentru un sistem de incalzire sunt:

Laminat
Este cel mai accesibil si rezistent produs ce poate fi folosit in acest scop. Nu se pateaza, este stabil dimensional, nu isi modifica proprietatile si culoarea si este foarte rezistent in timp.
• Dublu stratificat
Este o alta varianta de pardoseala care se preteaza foarte bine pentru a fi folosit la un sistem de incalzire prin pardoseala. In functie de grosime si de compozitia straturilor, acesta asigura o rezistenta la transfer termic foarte buna, ce variaza intre 0,05 m2k/w si 0,078 m2k/w, este stabil dimensional si isi pastreaza foarte bine proprietatile in timp.
• Triplu stratificat
Un alt tip de pardoseala care merge foarte bine cu incalzirea prin pardoseala este cea triplu stratificat. Ca si pardoseala dublu stratificata acesta ofera un bun transfer termic, avand un coeficient de aproximativ 0,10 m2k/w, este stabil dimensional, rezistent si durabil.
• Lemn masiv
Si pardoselile de lemn masiv poat fi folosite la incalzirea prin pardoseala. Insa trebuie aleasa o varinta din esente de duritate medie si mare. Transferul termic este mai redus decat la produsele laminate și stratificate si nu are stabilitatea dimensionala a acestora.

Parchetul are cea mai eleganta si placuta estetica, putand fii integrat cu succes pentru amenajarea tuturor spatiilor unei case. Tocmai de aceea, chiar si atunci cand optati pentru incalzire prin pardoseala trebuie sa gasiti o solutie potrivita pentru a obtine decorul pe care vi-l doriti.

Tehnologia folosita la ora actuala permite obtinerea unor produse cu calitatii superioare, care sunt compatibile cu orice tip de sistem de climatizare. Exista o multime de solutii, variante si modele care sporesc conductivitatea si transferul termic si care se comporta foarte bine in timp.

De aceea nu faceti niciun fel compromis de la calitate si confort daca alegeti parchet peste incalzire in pardoseala.
Daca identificati varianta de parchet special pentru incalzire in pardoseala cea mai potrivita aveti toate sansele sa va bucurati din plin atat de confortul dorit, cat si de un design in acord cu preferintele personale.