Parchet Herringbone

Showing all 11 results

Alege parchetul premium Herringbone pentru casa ta

O pardoseala din lemn de calitate, montata cu un model mai special confera un plus de eleganta oricarui design interior. Parchetul Herringbone este una dintre cele mai apreciate si recomandate variante de imbinare pentru a obtine o amenajare deosebita, ce se potriveste atat stilului clasic, cat si celui modern.
Numele modelului vine de la modalitatea de montare a acestuia, cu imbinari de lamele la 90 de grade, ce aduce ca imagine cu scheletului unui peste hering, de unde ii vine si denumirea. Sursa de inspiratie si stilul dateaza inca din antichitate, fiind localizat pentru prima oara in Egipt. Romanii antici au folosit si ei acest model pentru pavarea strazilor cu piatra cubica sau cu caramida, structura asigurand mai mult a rezistenta, stabilitate si durabilitate.

Parchetul dublu sau triplustratificat Herringbone reprezinta asadar o modalitate traditionala si clasica pentru a amenaja pardoseala, foarte apreciata in designul interior actual. Evolutia tehnicilor de productie si a materialelor de finisare permite astazi obtinerea unor pardoseli cu estetica deosebita si spectaculoasa, mult mai diversificate din punct de vedere efect si cromatica.

Folosirea mai multor tipuri si nuante de lemn, lamele de dimensiuni diferite permit integrarea cu succes a parchetului cu model Heringbone atat in designul clasic, cat si in cel modern. Datorita posibilitatilor multiple puse la dispozitia arhitectilor si beneficiarilor, modelul se dovedeste a fi unul cu aplicabilitate extinsa.

Ori de cate ori vreti sa obtineti o amenajare mai speciala si cu bun gust, merita sa luati in calcul executia unei pardoseli din lemn natural cu parchet Herringbone. Prin efectul specific, o amenajare in aceasta modalitate poate schimba in bine intregul aspect al unei incaperi.
Caracteristicile si avantajele lemnului natural vor fi mult mai bine puse in evidenta de alegerea unei modalitati mai speciale de imbinare a placilor si nuantelor acestuia. Astfel acesta este o optiune interesanta si usor de personalizat, chiar si atunci cand cautati solutii de amenajari originale.

Esente diversificate, cu finisare natur, in multe culori și nuante

Puteti opta pentru mai multe variante de parchet Herringbone, de esente diversificate, cu finisare natur, uleiata sau lacuita, in mai multe culori și nuante, deschise, aurii, crem, brun inchis, gri, cu pete sau amestec de culori. Modelul este o alegere pentru amenajarea multor tipuri de spatii, fie ele cu destinatie locuinta personala, hotel, restaurant, pensiune, sala de conferinte etc.

Daca aveti nevoie de un parchet Herringbone dublustatificat sau triplustratificat de cea mai buna calitate, apelati cu incredere la consilierea si oferta noastra. Va stam mereu la dispozitie cu produse premium, la preturi competitive si o echipa de profesionisti care va poate ajuta in alegerea celei mai potrivite variante de pardoseala.

Parchetul Herringbone vine cu un pret ceva mai ridicat, insa gratie avantajelor specifice si esteticii obtinute, investitia este una care merita tot efortul.
La ora actuala oferta este una suficient de bogata si diversificata, pentru a gasi modele, nuante si texturi care sa se armonizeze cat mai bine cu stilul de interior pe care doriti sa-l obtineti. Optiunile noastre se imbunatatesc constant pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor actuali cu produse de calitate superioara, mult mai rezistente, durabile si usor de intretinut.