Parchet Dublustratificat

Showing 1–12 of 31 results

Parchetul dublu stratificat este una dintre cele mai estetice, rezistente si practice variante de pardoseala. Gratie caracteristicilor si particularitatilor de producere, acest tip de pardoseala este ideal pentru a amenaja un interior cu un design modern sau clasic, stabil, usor de intretinut, cu durata de viata indelungata si ecologic.
Tehnologiile folosite la ora actuala pentru executia si finisarea placilor, permit obtinerea unor pardoseli stratificate cu calitati imbunatatite, din multe tipuri de esente lemnoase, in culori, nuante si texturi foarte variate. Astfel, oricare v-ar fi preferintele in materie de amenajari si spectru cromatic, exista pardoseli stratificate care pot fi integrate cu succes in orice tip de amenajare sau design interior.
Parchetul dublu stratificat este o varianta de pardoseala moderna, fabricat din doua straturi de lemn suprapuse. Stratul superior, numit si strat de uzura, este produs de regula dintr-o esenta de lemn cu duritate ridicata, stejar, fag, artar etc. Stratul de dedesubt, numit si strat de suport este realizat din lemn de esente mai putin pretentioase, cum ar fi cel de mesteacan sau de conifere. Prin alipirea celor doua straturi se obtine o pardoseala de calitate superioara, mult mai stabila si mai sigura, cu duritate si rezistenta sporite.

Exista o multitudine de motive pentru care pardoselile stratificate reprezinta o optiune foarte avantajoasa pentru amenajarea unui interior si o alternativa la cele clasice de lemn masiv. Printre cele mai importante aspecte mentionam: este un produs cu o estetica ce nu il diferentiaza de lemnul natural, ofera stabilitate dimensionala, este mult mai dur si mai rezistent la socuri.
Produsul vine gata finisat, ceea ce scurteaza considerabil timpul de montare. Se curata si se intretine similar pardoselilor din lemn masiv. Atunci cand apar zgarieturi pe suprafata sau se uzeaza, pardoseala dublu stratificata se poate rascheta si reconditiona. Daca in timp va plictisiti de culoarea sau varianta aleasa, finisajul se poate reface si schimba.
La ora actuala exista o multitudine de modele de pardoseli stratificate din esente autohtone si exotice, in culori si nuante foarte variate, astfel incat orice client poate gasi si alege solutia considerata cea mai potrivita pentru amenajarea interiorului preferat.
Parchetul dublu stratificat poate fi folosit si pentru sisteme de incalzire prin pardoseala, din ce in ce mai apreciate pentru a castiga cat mai mult spatiu si a obtine un confort termic dorit, cu un consum energetic mai mic.

Daca doriti sa achizitionati parchet dublustratificat, este recomandat sa apelati la un magazin de specialitate. Aici veti gasi o varietate mult mai mare de produse si experienta necesara pentru a alege cea mai potrivita varianta de produs.
Noi va putem consilia si oferi toate informatiile de care aveti nevoie pentru achizitia unei pardoseli stratificate de calitate superioara. La noi parchetul dublu stratificat are preturi avantajoase si competitive. Apeland la expertii nostri in proiectare si executie pardoseli si parchet va puteti bucura mult mai mult timp de alegerile si amenajarile interioare obtinute.