Parchet Coswick

Showing all 2 results

Producatorul de parchet Coswick Canada, cu sediul central in Mississauga – Ontario, este unul dintre cei mai renumiti si apreciati producatori de produse de profil din lume. Tehnologia inovatoare si materia prima de cea mai buna calitate folosite asigura produselor caracteristicile deosebite si o estetica remarcabila, recomandata de multi specialisti si designeri de interior. Gratie aspectului si proprietatilor specifice parchetul ce poarta numele acestei companii poate fi integrat pentru decorarea oricarui tip de interior, fie el unul cu destinatie locuinta sau spatiu comercial.
Oferta companiei, este una inovatoare, diversificata, versatila si plina de personalitate. Produsele sunt certificate si distribuite printr-o retea cu extindere la nivel mondial. Printre produsele originale, foarte populare mentionam: parchet triplu stratificat din lemn de esente tari, placi de parchet cu duritate mare, parchet Chevron, Herringbone, Versailles, mozaic, parchet de lemn de stejar in culori si nuante dintre cele mai variate.
Pentru a veni in intampinarea tuturor nevoilor clientilor actuali, Coswick Canada Inc. ofera pe langa o mare varietate de modele de parchet si o gama diversificata de produse profesionale pentru finisarea, intretinerea, ceruirea, curatarea si reconditionarea parchetului de lemn natural.

Printre motivele pentru care merita sa investiti intr-un parchet Coswick mentionam:
• Realizat din lemn natural 100%
• Finisari rezistente la transfer termic si umiditate
• Stabilitate dimensionala in timp
• Duritate crescuta si durata de viata foarte mare
• Varietate mare de modele, nuante si finisari
• Posibilitatea de a personaliza podeaua
• Simplu de montat si intretinut.
• Realizate cu tehnologii inovatoare
• Incorporeaza doar materiale de calitate superioara.
Compania detine patente pentru multe dintre produse comercializate si autorizari ecologically responsible – FSC, environmentally friendly – NAF, socially responsible – ISO 9001.

Daca doriti sa investiti intr-un parchet de calitate superioara, versatil si usor de personalizat, care sa se integreze perfect in orice stil de design interior, fie el unul clasic, traditional, modern sau eclectic, brandul de parchet Coswick este una dintre cele mai inspirate alegeri. Paleta de optiuni este suficient de diversificata pentru a raspunde exigentelor celor mai pretentiosi clienti si celor mai noi tendinte in materie de amenajari interioare.