Parchet Chevron

Showing 1–12 of 17 results

Alege parchetul premium Chevron pentru locuinta ta

Clasic inseamna intotdeauna elegant. Parchetul Chevron este una dintre cele mai apreciate si solicitate modalitati de amenajare a unei pardoseli de calitate superioara. Pentru stil si rafinament, designul interior al unei incaperi are nevoie de gasirea unei modalitati mai speciale de imbinare si de finisare a pardoselii, pe care aceasta varianta o asigura cu mare succes de multe decenii.

Parchetul triplustratificat Chevron este un model traditional de montare a pardoselii, ce are ca sursa de inspiratie modele antice grecesti de executie pavaje, textile si ceramica. Tehnica specifica acestui tip presupune imbinarea lamelelor la un unghi de 45 sau 60 de grade. A devenit populara in Anglia si America de Nord în secolele 17-18. Multe costructii din secolul al 19 foloseau cu predilectie aceasta modalitate de amenajare a acestuia. Iar din 1930 designeri i-au dat o noua viata, integrandu-o tot mai mult in amenajarile de interioare.
Varietatea de modele si nuante, tehnicile de prelucrare si finisare disponibile in prezent si talentul arhitectilor au facut ca parchetul Chevron din zilele noaste sa fie mult mai spectaculos, elegant si rezistent. Combinatiile de culori, reinterpretarea dimensionala a lameleor si tratamentele aplicate suprafetei permit astazi obtinerea de amenajari diversificate, originale, somptuoase si pline de personalitate.

Varietate de modele de parchet si de optiuni de finisare disponibile

Daca vreti sa obtineti o amenajare cu stil, cat mai eleganta si cu bun gust, merita sa luati in calcul realizarea unei pardoseli un tip clasic. Datorita aspectului deosebit si prestantei pe care o confera oricarui tip de interior, aceasta modalitate de montare se bucura de foarte multa apreciere in randul designerilor de interior si proprietarilor de case, vile si apartamente de lux.
Varietatea de modele si optiuni de finisare disponibile in prezent permit integrarea parchetului de acest tip, chiar si intr-o amenajare moderna sau eclectica. Tehnicile de montare, marimea lamalelor si modalitatile de personalizare influenteaza in mod pozitiv intreaga ambianta obtinuta intr-o incapere. In tot acest demers, specificul, rafinamentul si caracteristicile lemnului natural vor fi usor de recunoscut si de pus in valoare.
Nuantele si texturile disponibile astazi permit integrarea si armonizarea cu orice tip de interior, fie ca este vorba despre o amenajare traditionala, somptuoasa si pretentioasa, fie de un design care imbina intr-o maniera proprie elemente clasice si moderne.
Puteti opta pentru varianta natur sau pentru o varianta de parchet Chevron uleiata sau lacuita. Orice forma de finisare ati alege aceasta pardoseala realizata din materiale naturale isi va pastra propritatile specifice pentru o perioada indelungată de timp. De aceea pardoseala din lemn modelul Chevron isi gaseste aplicabilitatea in amenajarea oricaruit tip de spatiu, locuinta personala, hotel, restaurant, pensiune, bar, cafenea, ceainarie, cofetarie etc.

Preturi competitive

Daca aveti nevoie de un parchet Chevron triplu stratificat de cea mai buna calitate, apelati la oferta noastra. Va stam mereu la dispozitie cu o paleta diversificata de optiuni, preturi competitive si o echipa de profesionisti care va poate consilia in alegerea celei mai potrivite variante si solutii de pardoseala.
Datorita avantajelor oferie, pentru pretul pentru parchetul Chevron este ceva mai ridicat. Insa gratie esteticii obtinute si durabilitatii specifice, investitia este una foarte rentabila.