Parchet Bonard

Showing 1–12 of 24 results

Unul dintre cele mai apreciate si cunoscute branduri ale companiei Coswick din Canada este cel de parchet Bonard, ce se produce exclusiv in fabrica din Belarus. Produsele ce poarta acest nume sunt de calitate superioara, realizate cu tehnologii inovatoare si performante, in masura sa corespunda cat mai bine nevoilor si exigentelor designerilor de interior si clientilor actuali.

Parchetul Bonard se remarca printr-o serie de caracteristici specifice, printre care, cele mai importante sunt:
• Design modern si cu stil, ideal pentru o varietate mare de personalizari
Toate produsele sunt realizate de o echipa de specialisti si designeri cu experienta internationala in domeniu. Acesta este unul dintre motivele pentru care parchetul obtinut este unul care da frecvent tendintele in materie de productie si modele de pardoseli de lemn.
• O selectie atenta a materialelor si tehnologiei folosite
Pentru a asigura exigentele estetice, versatilitatea si rezistenta dorite in prezent, pentru producerea parchetului sunt folosite tehnologii proprii avansate si materie prima de cea mai buna calitate.
• Duritate si durabilitate maxima
Cercetarile, procedurile si solutiile implementate permit obtinerea unei pardoseli cu duritate foarte mare, foarte rezistent la factori de mediu si mecanici, care isi pastreaza foarte bine calitatile initiale, care nu se zgarie, pateaza sau decoloreaza usor.
• O mare varietate de tipuri, accesorii si produse pentru parchet
Pentru a asigura obtinerea unor rezultate de cea mai buna calitate, compania pune la dispozitia distribuitorilor si clientilor tot ce au nevoie pentru montarea, accesorizarea, finisarea, intretinerea si repararea parchetului de lemn stratificat.
• Reputatie internationala si garantia calitatii
Toate produsele ce poarta marca Bonard sunt realizate conform standardelor unuia dintre cele mai importante nume din domeniu, compania Coswick din Canada. Astfel, produsele oferite sunt garantate si brevetate pentru a corespunde calitatii asumate de acest mare producator.

Daca doriti sa va bucurati de pardoseli dublu stratificate deosebite, cu proprietati si o estetica remarcabile, foarte stabile dimensional si rezistente in timp, atunci brandul de parchet Bonard este una dintre cele mai potrivite alegeri. Paleta de optiuni este suficient de diversificata pentru a da oricarei amenajari interioare aspectul dorit si impecabil.